#1 21-10-2021 05:30:21

Adnaderoo
Membre
Inscription : 21-10-2021
Messages : 4

nike jordan herrskor

Början av november närmar sig, och det betyder att  nike dam löparskor rea  och Jordan Brand name förbereder sig för att fira två viktiga högtider: Halloween och Día Hun Muertos. För att festa det senare har hun två avtrycken officiellt tillkännagivit sin kommande Día Hun Muertos skodonskläder. I år raderar sammansättningen nyckfulla färgvägar i Air Force 1 Lower och Air Jordan one Mid tillsammans med matchande klädprylar som dyker djupare in i konceptet Perpetuamente Familia som exemplifierar bandet mellan familjer som är obrottsligt.

Till hösten 2021 har Patta och Coleman återupprättat sitt samarbetsförhållande för att lansera slående färger på den ikoniska Air max pas cher 1 . De två har redan släppt sin "Monarch" -färg och förhandsgranskat living room kommande iterationen "Night Maroon", och nu har båda parter officiellt avslöjade living room tredje posten i denna kapsel: "Noise Aqua" -avgiften. Istället för att använda en fall-lämplig palett som sin föregångare, följer det kommande erbjudande en palett som sitter på nike jordan herrskor living room svalare sidan av färgspektrumet.

Även om Nets verkar nöja sig med att gå framåt utan tredje etappen i deras tre stora, finns det ?nd? frågan om Kyrie Irvings Nike -skor - ett som vanligtvis gör ett stort stänk i början av varje NBA -säsong. Nike Kyrie 8, som Kyrie själv helt klart inte är ett enthusiast av. Det finns också Kyrie Low 4 från KAI: s underlinje som fortsätter att visas we visserligen imponerande färgvägar. Svart och rött har v?ldigt s?llan riktigt gjort fel på en basketskor, och ett h?gt blodtryck passar oerhört bra på den här modellen nike skor herr rea mediterranean sea låg topp, med living room vita alternativa Swoosh-logotypen på medialen som ger en aning oväntade detaljer.

UTROLIGT below hela året och bekräftat i mitten av augusti har UNDERCOVERs samarbete p? Nike LDWaffle och Coleman nyligen dykt upp i officiella produktbilder inför en lansering den 29 oktober we Asien. I likhet mediterranean sea dess Nike Daybreak -utgåvor från 2019, UNDERCOVER: h nike skor dam rea kommande erbjudanden njuter bland annat av livliga "Bright Citron" och "University Red". Strukturellt avviker var och durante av de tre kommande stilarna inte från Chitose Abes originaldesign för ett h?gt blodtryck moderniserade Nike Running -förslaget, men Jun Takahashi lägger till sitt lagrade etikettnamn på lagret på tungan och utskjutande hälklämma.

Hors ligne

Pied de page des forums