#1 14-05-2020 03:02:44

jawetrabm
Membre
Inscription : 07-03-2020
Messages : 56

Adidas sekä uusin yhteistyökumppani

Tämä ei ole liioittelua - tämä lenkkarien inspiroima aloitus lopulta kehittyi anteeksiantamattomien kylmien talvikuukausien aikana. Säänkestävä Gore-Tex -sekunasi jatkaa säätä ja noin, ja rohkea, tahmea silikonipohja toimittaa jatkoaineen koko sadevedessä, matalassa sateessa sekä erinomaisissa hiihto-olosuhteissa. (Ei huomioitavaa: niissä on Glide Adidas Torsion X -kengät Ilmavirtauspehmusteet, mikä tarkoittaa, että oikeaa lisäpitoa ei tapahdu melkein kaikissa mukavuuksien heikentymisissä.) ACG-ilmavirtauksessasi Terra Antarktik on lankarasian nauhoitustekniikka sekä helppo -entry Velcro-sulkemiset, joita kannustetaan masturbointihihoilla tuotemerkin techie-talvikuukausien valmistajalle. Samanaikaisesti ideassa on myös noin kolme uskomattoman puettavaa väriä: luonnonvalkoinen luonnonvalkoinen tummanvärisellä, kirkas käyttämällä platinaa ja luonnollista sekä yöaikaan tumma väriltään turkoosi.

ACG on jo vuosia ajanut hiljattain lenkkeilemättä suoraan ulkona, mutta silti teknisissä olosuhteissa - ja tällä hetkellä juuri nämä ihmiset haluavat sitä, mitä monet ihmiset haluavat nykyajan jalkineiden ulkopuolelle. Löydät perustelun syyn tarkalleen. miksi Salomon XT-6 pääsi olemaan jokainen jalkineemme Adidas Alphaboost -kenkässä kalenterivuoden aikana. (Tyyli ja tarkoitus samanlaisessa arvioinnissa!) ACG-ilmavirta Terra Antarktik Gore-Tex voi olla alhaisempi vastaavasta this url pyyheestä. Sinun ei tarvitse loukkaa hyviä hiihtoolosuhteita kenkiä tai saappaita, silti sinulla ei ole ylimääräistä, mitä voit saada talvikuukausina.

Adidas etsii ideaa ensi vuonna. Kolmenkymmenen päivän Adidas Torsion https://www.belkreirkengat.com/ Edberg Comp -kenkäjaksosta lähtien, About three Lashes -ominaisuutesi julkaisi yhteistyötehtäviä, joissa käytetään näyttelijätyylistä jumalaa Jonah Inclineä ja ihanaa ominaista vaikuttajaa Kerwin Iceä. (Lisäksi heidän käynnissä oleva Prada-yritys, joka löysi viivästyneitä viime aikoina toteutettuja ominaisuuksia, jotka tuottivat dyynit.) Ja tämän jälkeen ensimmäinen hanke, johon osallistui Adidas sekä uusin yhteistyökumppani - brittiläinen ompelija Craig Green - on viimeinen. mutta ei vähäisimpänä siitä, että pysyt rakennettuna saatavana heti, kun olet viime aikoina aloittanut kiitotien.

Hors ligne

Pied de page des forums