#1 06-11-2020 12:15:40

Ijhasf12
Membre
Inscription : 06-11-2020
Messages : 4

Nike az Air Max 92 25

cj9699-001.jpg

A new Nike az Air Max 92 25. évfordulója alkalmából újabb pezsgő-előadással veszi elő a new pezsgőt, ezúttal fekete színben. A Nike parafa az ikonikus Air Max 95 20.  hkicksports.com  évfordulója alkalmából, egy pezsgő-előadás újabb felfedésével. A fehér és rózsaszín pezsgő témában már felszínre kerülnek a new dolgok. A háló, a new bőr és a velúr keverékével az alap fekete hálós színben érkezik, míg a szokásos AM95 fedvények sokféle anyagot és színt tartalmaznak, a krémes törtfehér, a világosszürke és a new fekete színűek. Fehér középtalp, fekete Air egység és fekete gumi talp befejezi az ünnepi átalakítást.

Felszínre került a Nike Air Max Additionally új színvonala. A fent látható, a modell ezen új íze szürke és sárga színvilágon történik. A new cipő egy szürke hálós talppal indul, amelyhez párosulnak a hozzá illő szürke sárvédők, sarkú cipők, valamint az egyedi műanyag lábujjas sapka. A cipőhöz kontrasztot adnak a sárga találatok. A megjelenést kiegészítik a new fehér csipkék és a new  nike air max plus olcsón online  középtalp a fekete gumi talp tetején. A Huge kiemelkedő színvonalait követve a new klasszikus Nike Air Max Plus tompítottabb iterációban kerül felajánlásra ebben az ünnepi szezonban.

Un tudja hinni, hogy valamivel több mint egy év telt el azóta, hogy bemutatkozott a Nike Air Max 720? Ez azt jelenti, hogy a Nike még mindig új modellválasztékot kínál. Következik a Nike Air Max 720 fekete-fehér színben. A hígítások meglehetősen egyszerű megőrzése érdekében ez a 720-as pár túlnyomórészt hálós hálóból és műanyag sárvédő burkolatból készül. A new cipőn lévő fehér a new műanyag fedőrétegek és csipkék révén található.  nike air max 720 outlet hungary online A cipő kéttónusú motívumát színezett Air max tn 720 talp és fekete gumi talp egészíti ki.

A jövő héten látni fogjuk a Nike Air Max just one Strawberry Lemonade megjelenését, mivel ma a lábon lévő képeket hozzuk el a new tornacipőről. Ezek a Strawberry Lemonade Air Max 1-ek egy prémium frissítést jelentenek a new Powerwall cseppek 2006-os kollekciójához. A frissen összenyomott funkciók, például a nyelv és a sockliner grafika kiegészítik a klasszikus Air mintát a felső részen, go here  amelyet fényvisszaverő anyagokkal nyomtattak a new jobb láthatóság érdekében. Tökéletes módja az őszi megjelenésnek, ezek az Air Max 1-ek édes stílust adnak minden stílushoz.

Hors ligne

Pied de page des forums