#1 28-07-2020 11:58:23

moofie
Membre
Inscription : 28-07-2020
Messages : 7

Billiga Adidas Pure Boost

Kanske den mest förbises medlemmen i adidas Boost-familj är Adidas Pure Boost Män/Kvinnor. Denna snygga rinnande silhuett har en tunn profil och en elegant form som ger en konsistent passform som konsumenterna har vant sig vid från Boost dämpade silhuetter. Idag ger en första titt på två vinterklara mönster med en prydd i en ren vit färgväg och den andra i en attraktiv indigo med vit fläckig in.

aw274.jpg

Båda modellerna är utrustade med en vit vit Boost-mellansulaenhet och en marmormönstrad yttersula som matchar varje skos respektive färgschema. Adidas Pure Boost Skor har en nätkonstruktion i övre delen i motsats till Primeknit i sin Ultra Boost-motsvarighet som håller den förra till en rimligare prispunkt.

Har adidas hittat sin nisch med introduktionen av 80-talsinspirerade löpare som syftar till livsstilskläder? Oavsett om det var introduktionen till Billiga Adidas Pure Boost eller deras eftertraktade Primeknit-teknik som tar över silhuetter som adidas ZX 500, lyfter de tre rändernas kreativa ansträngningar definitivt upp några ögonbrynen. Idag får vi en ny titt på den "Solar Blue" adidas Primeknit Pure Boost, en sko som kombinerar den vävda överdelen med BOOST-tekniken på sulan för en extra bekväm resa. Medan sneakeren redan har gjort sin väg, kommer europeiska shoppare att vara glada att veta att modellen äntligen kommer att anlända till utvalda återförsäljare som Londons Foot Patrol denna lördag 17 maj för en hämtning i butiken.

Alla ökar allt. Adidas Pure Boost Webbutik löpande och original-avtryck har förälskats i det unika kuddesystemet, och två av varumärkets mest ökända modeller i Ultra Boost och Yeezy 350 Boost presenterade tekniken för att hjälpa dig att bli kär i utvecklingen förra året också. Den senaste silhuetten för att använda basen är denna kvinnors exklusiva adidas Pure Boost X. Konstruktionen skiljer sig från normen tack vare en kombination av mesh, neopren och en Primeknit-stänkskydd. Genomskinliga överlägg av ventilerat nät ger stöd medan två färgvägar definitivt kommer att vända huvuden. En "Sun Glow" -gradient av rosa och lila har ett mönster av skarp kontrast svartvitt vävt material.

Blommig landning på prestandalöpare i inget nytt. Vi har sett liknande av Nike's uppdaterade Pegasus-linje, Air Max och mycket mer. Köp Adidas Pure Boost Men att ha blommigt land på nya prestanda tekniker som Boost är en första. Idag tittar vi på adidas Pure Boost X, ett nytt tag på Pure Boost-silhuetten som syftar mer till livsstilsmarknaden än de som försöker få extra dämpning från sin löpande modell. En ventilerad meshbotten lyser tack vare en rosa och röd blommig display med hög kontrast ovanpå en marinblå bakgrund.

www.prettyshoees.com

Hors ligne

Pied de page des forums