#1 25-09-2021 10:15:10

ugustine171
Membre
Inscription : 25-09-2021
Messages : 18

Adidas Stan Smith Sale

Adidas Stan Smith Sale
21juadba135.jpg

De Adidas Stan Smith Dames was in vrijwel elke tint te zien in de archieven van Pantone toen Pharrell Williams samenwerkte met het lifestyle-merk met de drie strepen. Deze "Frozen Green" colorway is vergelijkbaar met die in die capsulecollectie, aangezien de Adidas Stan Smith Goedkoop een muntachtige frisse tint op een leren basis laat zien voor een premium esthetiek. Een gebroken wit helpt alleen als je het op de buitenzool en het klassieke leren hielpaneel vindt.

Met kurk beladen sneakers zijn een hit of miss-affaire geweest. De kenmerkende lijn van LeBron heeft het materiaal vaak gebruikt tijdens NSW-releases buiten het seizoen, en de Nike Air Max 95 had zelfs een geweldige esthetiek van kurk - het kwam alleen met wat ongewenst piepen tijdens het lopen. adidas Originals gebruikt nu het materiaal, omdat deze schone, witte premium lederen vertolking van de
klassieke Adidas Stan Smith Heren kurk-tooling op de tussenzool gebruikt voor een interessante draai. Deze exclusieve damesschoen heeft ook een premium zwart suède hiellipje voor wat diepte.

De Adidas Stan Smith Sale is al een van de meest stijlvolle casual sneakers ooit en wordt dit voorjaar nog stijlvoller met een nieuwe gedeconstrueerde versie. Het iconische silhouet blijft zoals je het kent, maar de materialen worden gestript tot eersteklas leer in wit of zwart naar keuze met gelaserde logo's op de tong en hiel.

Hors ligne

Pied de page des forums