#1 01-06-2021 08:46:24

zc7mc3ua
Membre
Inscription : 01-06-2021
Messages : 3

Nike Blazer Low Leather Hvid/Astronomy Blue

17-11-2020_AJ_CI6377-107_m6_1.jpg


Den gamle skolemodel vælger hvide læderoverdel for at skabe en ren base. Grå ruskindelementer runtopsell.com omkring tå og sider og en brunbrun tunge afbryder den hvide, men alligevel opretholder en dæmpet farvepalet. Den mørkebrune swoosh, der dekorerer siden, er den mest fremtrædende detalje på modellen, men alligevel på linje med de andre neutrale nuancer. Det gule eksponerede skum i tungen og sejlsålen hjælper med at binde alle farverne sammen for at skabe en hæfteklamme til en faldsneakerrotation.


Denne kommende Nike Sko Rød -farve tilføjer kun mangfoldigheden. Dens ruskindoverdel er klædt fuldt ud i den brændte røde nuance, mens Swoosh og hælfanen over toppen kontrasterer i deres polerede hvide læder. Strukturerede mellemsål, snørebånd og foringer vælger den samme neutrale, selvom det samme ikke kan siges om tungen, hvis nylon er subtilt belagt med "Sejl".


Udført i et officielt farveskema, der er opført som Nike Blazer Low Leather Hvid/Astronomy Blue, starter denne Nike Blazer Low med en helt hvid læderoverdel, der er parret grå med ruskind overlays foran. Langt størstedelen af farven på skoen kommer via Team Red-hits, der er noteret på læderoverlejringerne, der findes på hælfanen og Swoosh-branding. Efterbehandlingsdetaljer på skoen inkluderer hvide snørebånd, synlige skumtunger, sort “NIKE” -mærke på hælfligene og Sail-gummisål.


Da overdelen er helt farvet i Top Kvalitet Wolf Grey, er det afhængig af forskelle i tekstur for at skabe synlige kontraster. Mens tå og forfod bruger ruskind, er bagfoden konstrueret af lærred. En hvid mellemsål, swoosh, tunge og hælfane fortsætter den rene æstetik. Den mest definerende funktion er GT-branding, der bruges på tungetiketten og indlægssålerne. De to striber og den markante tekst stammer fra stilelementer, der findes på Chevys El Camino. En ydersål af tyggegummi afslutter designet til en skøjteklar model.


https://www.runtopsell.com/

Hors ligne

Pied de page des forums